Skivinspelning av Goldberg 1.5

Det här är det första blogg inlägget på Kondens blogg där vi kommer att skriva om Kondens verksamhet och smalare musik i allmänhet.

Duo Kondens gjorde sin första skivinspelning i Växjö domkyrka i slutet av februari, början av mars detta år och tanken är att vi kommer släppa Goldberg 1.5 i slutet av sommaren. Vi har haft är möjlighet att arbeta med Per på Footprints records och det har varit ett nöje! Vi spelade in nattetid och för mig och Lisa som båda är småbarns föräldrar var det inte helt lätt men det fungerade ändå bättre än förväntat med hjälp av smågodis och kaffe. Inte världens nyttigaste men de gav den effekt som vi önskat.

Kondens är nu i faggorna till att ansöka om verksamhetsstöd från Kulturrådet och vår familje/barnföreställning ”Spöket och hovmusikanterna” ska imorgon träffa en producent som vill hjälpa till med bokningar. Alltihop jätteroligt och spännande även om det kräver en del jobb.

På återhörande, efter ansökningar och producentträffar.

Kondens recording Goldberg 1.5.jpg

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s