Kondens hos Epstein&Nordegren

Det var helt fantastiskt men Kondens blev inbjudna att medverka i Epstein & Nordegrens program i P1 den 26 april. De var väldigt roligt att få komma dit och jag har sällan träffat ett så samarbetat team, de var grymma. Allt lät bra och man kände sig väldigt välkommen. Tyvärr kunde Lisa inte medverka pga sjukdom men jag lyckades att hålla lådan själv och allt avlöpte gott. Tack Epstein & Nordegren för att vi fick komma och tack till alla som lyssnade på livesändningen från Kulturhuset i Stockholm! Jag/vi har sällan känt oss så hedrade. Jag blev lite starstruck också så jag var tvungen att ta en selfie tillsammans med dem…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s