Rephelg i Umeå

I helgen när vi repade i Umeå inför kommande konserter kom första snön! Det var helt underbart även om jag på lördagsnatten när jag cyklade hem från Jazzfestivalen, som jag även hann besöka, hade ett himla meck med att hålla mig på cykeln.

På söndagen medverkade jag även på högmässan i Umeå Stads kyrka och fick spela introt till Amazing grace (psalm 231). Jag har har nog inte spelat den låten sen jag var lite och lärde mig spelade i Flöjtpop, min favorit spelbok (skriven av Ylva och Clas Pehrsson)

Tack Umeå och Lisa för en härlig helg!

Ser fram emot vår kommande konserter och en vinter fylld av SNÖ!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s