Umeå stads kyrka 5 januari

Vi hade en väldigt rolig spelning i Umeå stads kyrka under trettonhelgen. Det var visserligen ett par veckor sedan men det var så kul så vi vill berätta lite om den. Vi har ju jobbat mycket med A. Vivaldis fyra årstider och nu ville vi spela vintern i Piazzollas tappning. Det är himla spännande att förflytta sig mellan vintern i Italien på 1700-talet och Buenos Aires på andra halvan av 60-talet. Det innebar även att vi fick ett kärt återseende av Pascal Jardry på elgitarr. Vi drog upp publiken på orgelläktaren och hela konserten blev väldigt trevlig. Umeå stads kyrka har sina utmaningar i själva kyrkorummet, så detta gav en mer kammarmusikalisk och nära känsla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s