Manifestgalan

Helt galet men vår skiva ”Barnens Karneval” är nominerade till årets Barnmusik på Manifestgalan 2023. 2023 fyller Manifestgalan 20 år och galan kommer för första gången hållas i Göteborg på Pustervik.

Vi är mycket ärade och på uppmaning från galan om att man borde förbereda ett tacktal tog jag ett snack med min dotter som medverkat på skivan och frågade henne vad hon tyckte att vi skulle säga. Det hon hade att säga var lysande enligt oss alla så vi har landat i att detta kommer läsas upp om vi vinner… hahaha. Eftersom det inte är så troligt att vi vinner lägger jag upp det här i alla fall så kan ni njuta av ett barns funderingar och idé av tacktal så länge… och OM vi skulle vinna kommer jag be henne läsa in det och lägga upp det här 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s