Planering och Spökets utbudsdag

Nu är det höst, det går inte att förneka. Sitter här och tittar på bilder från sommaren och kan inte låta bli att sakna solbrännan, havet och alla timmarna tillsammans med familjen. Det som komma skall gömmer sig fortfarande i det fördolda även om vi vet att vintern är på väg, haha, låter som en replik från Game of Thrones.

Något vi vet i alla fall är att ”Spöket” kommer vara med i Musik i Sörmlands katalog för 2019 och vara en av familjeföreställningarna som erbjuds inom konsertserien ”Musik på sörmländska slott och herresäten. 15 november har de utbudsdag, jättekul och spännande!

Vi håller även på med att forma en ny barn/familjeföreställning där vi jobbar tvärdisiplinärt tillsammans med cirkusartister samt troligen kommer använda oss av AR (augmented reality). När projektet lämnat uppstarts/ide- fasen återkommer vi med uppdateringar om hur det går…

Kondens har också ett nytt projekt på gång som involverar Västerås domkyrka, en klimathistoriker och en kompositör. När vi vet om projektet kommer att kunna realisera återkommer vi med mer information…

Det här får bli som en serie där slutscenerna blir hängande i luften… i alla fall för några veckor, på återhörande!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s