Artikel i VK från konsert i Sävar

Nu i mitten av september spelade jag och Lisa vårt Vivaldi-program ”De fyra årstiderna” i bl.a. Sävar kyrka. Vi har konserterar med detta program även under sommaren p.g.a. att 1) det är roligt att spela årstiderna 2) vi får allt som oftast överväldigande fin respons av konsertbesökare (bra för egot) 3) det känns bra att kunna framföra originalmusik (i alla fall relativt bra) innan man bygger om och gör om den.

Vi har nämligen en plan på att göra en remix av årstiderna och det med hjälp av flickkör och en klimathistoriker. Tanken är att skapa ett verk som ger ett längre perspektiv över klimatförändringarna (istället för årstiderna). Verket är tänkt att slå ett slag för miljön och vi hoppas på att kunna realisera projekt under 2019. För tillfället har vi ett antal ansökningar inne och sitter därför nu och håller tummarna för att de ska gå igenom. Alltid lika nervöst att ha ansökningar inne… Jag undrar om man någonsin blir bra på att hantera ovissheten.

Konserten gick hurusom bra i Sävar. Det var en hel del folk och även västerbotten-kurirens reporter och fotograf Håkan Karlsson var där. Ovan finns artikeln från konserten.

Bild från Sävar k:a. innan konserten.

Lisa Sävar

 

 

2 reaktioner till “Artikel i VK från konsert i Sävar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s