Tysklandturné!

I början av juli var Kondens på Tysklandturné! Vi gav konserter i Passionskirche i Berlin och Klosterkirche i Neuruppin samt besökte Dresden där vi t.ex. gick på orgelkonsert i den anrika Frauenkirche samt njöt av the Grünes Gewölbe, som är en världsberömd skattkammare. Otroligt intressant att få se 1700-tals skatter på nära håll. Den hantverkskonst som dessa skapare besatt är beundransvärd och jag slogs även av graden av konstnärlighet, väldigt raffinerat.

Att få spela konserter i Tyskland var givande på många sätt men för mig var nog det allra roligaste att uppleva publik vi fick. Den var stor och den var lyssnande, koncentrerat. Jag och Lisa hade även väldigt roligt under hela resan och för mer information kan ni söka på @duoKondens på facebook.

Vi är hemskt tacksamma för inbjudningarna vi fick av arrangörerna i Tyskland och för att Konstnärsnämnden här i Sverige stöttade vår resa ekonomiskt! STORT TACK till alla som möjliggjorde den här turnén!

A beer in the Passionskirche after the concert (My Eklund)
Before the concert in Neuruppin, Kloster Kirche
The organ in the Frauenkirche in Dresden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s